Brénéol, Anne-Laure


Brénéol, Anne-Laure
(1970, France - )
   She directed her first documentary short in 1991. From 1999 to 2002, she taught aesthetics and editing at the University of Paris VIII. Other credit (as ac­tress): 1994 La Manche (short, Sébastien Fonséca).
 Filmography
1991 ◘ Jean-Marie Binoche, Sculpteur (documentary; short)
1993 ◘ La Ballade d'un Condamné (short; also screenwriter)
1995 ◘ Jérôme Mesnager, Peintre des Rues (video documentary; short)
2005 ◘ En plein Caubère (documentary; shot in 1993)
 Television Filmography
1996 ◘ La Madone et les Gitans (video documentary)
1997 ◘ Ecole qui roule (video documentary)
2000 ◘ Au Bord de l'Ecole (video documentary)

Encyclopedia of French film directors . . 2011.

Look at other dictionaries:

  • Caubère — Philippe Caubère Théâtre Par catégories Personnal …   Wikipédia en Français

  • L'homme qui danse ou La vraie danse du diable — Philippe Caubère Théâtre Par catégories Personnal …   Wikipédia en Français

  • La Danse du diable — Philippe Caubère Théâtre Par catégories Personnal …   Wikipédia en Français

  • Le Roman d'un acteur — Philippe Caubère Théâtre Par catégories Personnal …   Wikipédia en Français

  • Philippe Caubere — Philippe Caubère Théâtre Par catégories Personnal …   Wikipédia en Français

  • Philippe Caubère — est un comédien, auteur, metteur en scène français, né le 21 septembre 1950, à Marseille. Sommaire 1 Biographie 2 Parenté 3 Théâtre …   Wikipédia en Français


Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.