Choisy, Dominique


Choisy, Dominique
(August 28, 1959, Poitiers, Vienne, France - )
   He was raised at Aix-Les-Bains. After completing his studies at Haddon Township High School, New Jersey, USA, and then at the Institut Supérieur de Gestion (Superior Management Institute), he entered the IDHEC. Having graduated in 1986, he became chief editor for TV programs (Faut pas rêver, Thalassa, Tendances . . .).
 Filmography
1987 ◘ Les Cafards (short; also screenwriter, dialogist)
1988 ◘ L'Albarine (short; also screenwriter, dialogist)
1990 ◘ Et Z comme Mouette (short; also screenwriter, dialogist)
1992 ◘ Figure humaine (short; also screenwriter, dialogist)
2000 ◘ Confort moderne (also screenwriter, dialogist)

Encyclopedia of French film directors . . 2011.

Look at other dictionaries:

  • Dominique Lokoli — Personal information Full name Dominique Lokoli Date of birth January 29, 1952 ( …   Wikipedia

  • Dominique Bathenay — Pas d image ? Cliquez ici. Situation actuelle Club actuel …   Wikipédia en Français

  • Dominique Bathenay — Personal information Full name Dominique Bathenay Date of birth February 13, 1954 ( …   Wikipedia

  • Dominique Bathenay — (* 13. Februar 1954 in Pont d’Ain/Département Ain) ist ein ehemaliger französischer Fußballspieler und aktueller Trainer. Inhaltsverzeichnis 1 Der Fußballspieler 1.1 Vereinskarriere 1.1.1 Stationen …   Deutsch Wikipedia

  • Dominique Lokoli — est un ancien footballeur français né le 29 janvier 1952 à Rouen (Seine Maritime). Il était défenseur. 1,75 m. 70 kg. Carrière de joueur Reims !Stade de Reims (1984 1986) Auxerre !AJ Auxerre (1981 1984) AS Nancy Lorraine (1979 1981) Paris SG… …   Wikipédia en Français

  • AS Choisy-le-Roi — Infobox club sportif AS Choisy le Roi …   Wikipédia en Français

  • Bathenay — Dominique Bathenay (* 13. Februar 1954 in Pont d’Ain/Département Ain) ist ein ehemaliger französischer Fußballspieler und aktueller Trainer. Inhaltsverzeichnis 1 Der Fußballspieler 1.1 Vereinskarriere 1.1.1 Stationen …   Deutsch Wikipedia

  • Elections legislatives de 2007 en Ile-de-France — Élections législatives de 2007 en Île de France Liste des candidats à la députation en Île de France en juin 2007. Sommaire 1 Paris (75) 2 Liste des députés de Seine et Marne (77) 2.1 1re circonscription …   Wikipédia en Français

  • Ligne de bus RATP 393 — 393 (TCSP) Le Citelis 18 no 1941 à Sucy  Bonneuil RER Réseau Île de France RATP Date d’ouverture …   Wikipédia en Français

  • Élections législatives de 2007 en Île-de-France — Liste des candidats à la députation en Île de France en juin 2007. Sommaire 1 Paris (75) 2 Seine et Marne (77) 2.1 1re circonscription 2.2 2e circon …   Wikipédia en Français


Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.